Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Joelka Jewels

 

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Joelka Jewels en de wederpartij, tenzij anders is overeengekomen. Joelka Jewels heeft te allen tijde recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Prijzen en Prijswijzigingen
Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw. Joelka Jewels heeft te allen tijde het recht om de prijzen te wijzigen. Aan prijzen, invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.

Garantie
Op de handgemaakte sieraden van Joelka Jewels zitten drie maanden garantie vanaf de aankoopdatum. U heeft garantie op de Swarovski© stenen, kralen, bedeltjes en sluitingen. Bij klachten kunt u binnen drie maanden na aankoop van uw sieraad contact met ons op nemen. Wij zullen uw sieraad kosteloos repareren.

Buiten de garantie valt:

– Verlies van de Swarovski© steentjes
– Natuurlijke slijtage
– Vlekken veroorzaakt door parfum
– Beschadigingen door (regen)water
– Kralen/leer die afgeven nadat zij in contact komen met water

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of enige vorm van schade bij het verkeerd gebruiken van onze sieraden.

Betalingen
De sieraden van Joelka Jewels kunnen via iDeal betaalt worden of via een bankoverschrijving evt. kunt in overleg ook uw bestelling bij ons afhalen.

Betalingen dienen binnen de betalingstermijn van 5 dagen te worden voldaan d.m.v. het geldbedrag over te maken op ons rekeningnummer van ING: NL20INGB0006882004 te name van Joelka Jewels onder vermelding van het factuurnummer. Bij het overschrijden van de betalingstermijn gaan de gereserveerde artikelen automatisch terug de verkoop in zonder overleg, tenzij anders is overeengekomen met de klant.

Verzenden en Vervoersschade
Verzenden binnen Nederland is gratis als u boven de € 35,00 besteld. De verzendkosten onder de € 30,00 bedragen € 3,80 voor verzending binnen Nederland en € 4,20 voor verzending naar België. Wij versturen uw bestelling via PostNL als een brievenbuspakket. Alle bestellingen worden zorgvuldig gecontroleerd, verpakt en verzonden conform de voorwaarden van PostNL. Mocht uw bestelling beschadigd zijn aangekomen dan verzoeken wij u om binnen 48 uur na ontvangst van uw bestelling contact met ons op te nemen.

Levering
Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd. De dag dat u betaald heeft, voor 16:00 uur, telt als werkdag 1. Levering van sieraden vindt plaats zolang de voorraad strekt. Alle producten op de website zijn op voorraad, maar wij hebben altijd een beperkte oplage per product. Het kan dus voorkomen dat producten snel uitverkocht raken, maar nog niet op de website als uitverkocht vermeld staan.

Ruilen/Retourneren
U kunt binnen 14 dagen (na ontvangst van uw bestelling) uw bestelling ruilen of retourneren. Mits deze onbeschadigd en ongedragen zijn. In alle gevallen dient u eerst schriftelijk (per e-mail) contact met ons op te nemen. U dient hierbij uw naam en factuurnummer te vermelden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. De aankoopsom van de door u geretourneerde producten zal binnen 14 dagen (na ontvangst van het product) worden terug gestort. De verzendkosten voor het ruilen of retourneren zijn voor uw eigen rekening. Oorbellen kunnen niet worden geretourneerd worden i.v.m hygiene